Josje weer vrij

Al 4 weken na de geboorte van haar kitten op 20 maart 2020 heeft Josje te kampen gehad met langdurig aanhoudende krolsheid. We hoopten dat dit uiteindelijk voorbij zou gaan maar dit bleef wegens de langere zomerdagen en dus zonuren nog heviger terugkomen. Te vroeg om weer te laten dekken, maar zo stressvol voor d’r haar constant af te moeten zonderen van de groep.

Na bespreking met onze DA besluit genomen om haar omkeerbaar te steriliseren. Hierdoor zullen we voorlopig geen kittens meer van haar kunnen verwachten tot in het 2e kwartaal van 2022.

Twee weken na haar Suprelorin implantaat is haar krolsheid eindelijk voorbij. Josje kan weer vrij rond lopen en heeft haar welverdiende rust en speelse, jaaggedrag eindelijk weer terug. Poes blij, wij blij!

Josje kan weer lekker in de tuin