Onze cattery

Hallo daar! Wij zijn Johan en Angela. Samen met onze twee kinderen en Britten wonende in Spijkenisse. Daar hebben wij door onze voorliefde van het Brits Korthaar ras een kleine cattery in huis. Hier fokken wij hobbymatig op kleine schaal met een aantal van onze prachtige dieren.
Onze Britten hebben circa 127m² aan vrije leefruimte binnenshuis (enkel onze slaapkamers zijn poesvrije zones). Tevens kunnen alle dieren bij ons naar buiten in een afgesloten tuin van 60m².

Wij vinden het belangrijk dat onze Britten mensgericht zijn en dus echt een vriend van de mens is, een onderdeel van het gezin.
Bij dit ras is dat vanwege selectief fokbeleid zeker het geval! Wij doen ons uiterste best om een geschikt katten-huisgenootje te vormen welke voldoet aan alle verwachtingen van zijn of haar toekomstige verzorgers. 
Wij zien onze Britten dan ook als sociaal onderdeel van onze familie.

Al onze Britten blinken dan ook uit in karakter en komen nieuwsgierig even kennismaken zodra er visite is.

De basis voor een onbevangen kat begint immers al vanaf de geboorte. Veel liefde, aandacht van verschillende personen en een variëteit aan indrukken met als gevolg een zeer stabiel karakter. En dat is nu juist waar wij om bekend willen staan.

Bethel cattery